“Princ iz Bel-Aira” – stiže novo izdanje stare serije

Will Smith radi na produkciji novog izdanja klasika koji ga je proslavio ranih 90-tih, “Princa iz Bel-Aira”. Kako prenosi TVLine, gdje je vijest objavljena, ne radi se o copy-paste projektu, već o modernom izdanju kultne serije, a uz Willa Smitha, novo će izdanje producirati i Jada Pinkett-Smith, James Lassiter i Caleeb Pinkett.

Nove serije bit će usko povezane s originalom, i “u istom stilu”, kako izvještava TVLine, no projekt je zasada još u vrlo ranoj fazi i nisu poznati nikakvi dodatni detalji, pa tako niti datumi kada bi snimanje moglo krenuti ili možda najava premijere.

Originalni “Princ iz Bel-Aira” (“The Fresh Prince of Bel-Air”) premijerno je prikazan na NBC-u u rujnu 1990., s Will Smithom u glavnoj ulozi. Prikazivanje je trajalo do svibnja 1996. a emitirano je ukupno šest sezona. Koliko je ih planirano u novom izdanju, još uvijek nije poznato, no pretpostavlja se da će produkcijska kuća Willa Smitha, Overbrook Entertainment, koja stoji iza ovog projekta, uskoro objaviti dodatne informacije.

(www.index.hr)

Komentiraj: