Primorac: Pokušat ću vratiti Hajduk gdje mu je mjesto, na vrh | Jabuka.tv

Primorac: Pokušat ću vratiti Hajduk gdje mu je mjesto, na vrh

Splitski Hajduk u srijedu je obavio smjenu na trenerskoj klupi. Hari Vukas više nije trener prve momčadi, a naslijedio ga je Boro Primorac (65), koji je 21 godinu bio pomoćnik Arsenea Wengera u Arsenalu.

Primorac je odmah nakon službenog imenovanja održao sastanak sa svojim stručnim stožerom i igračima te poveo prvi trening na glavnom terenu Poljuda.

Ovo je moj klub i vrlo rado sam prihvatio novu ulogu znajući da me ne čeka niti malo lagan posao. Pokušat ću Hajduka vratiti gdje mu je mjesto, a to je vrh. Ova ekipa može puno bolje nego što rezultati pokazuju, kazao je Primorac za klupsku stranicu.

Pokušat ću osvježiti momčad s mladim igračima, jer dobri su. Najveći cilj mi je da navijači budu zadovoljni, dodao je.

Dodajmo kako će Boro Primorac i dalje obavljati ulogu voditelja Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna.

Primorac će na trenerskoj klupi Hajduka debitirati u subotu, kada na Poljudu gostuje Osijek (17.05 sati). Primorčev prvi pomoćnik bit će Toni Golem, trener vratara ostaje Hrvoje Sunara, a kondicijski treneri su i dalje Toni Modrić te Šime Veršić.

Vukas dobio otkaz, Mostarac novi trener Hajduka

(www.jabuka.tv | Foto: HNK Hajduk)


1 komentar

  • E moj Boro o čemu ti dok god ti se ulica bude pitala ti ništa ne možeš umisto što si te pare zatadio da živiš ko gospodin ti se pod starost baviš glupostima ajde živio

Komentiraj: