Prilika za nezaposlene!!!

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike i Federalni zavod za zapošljavanje raspisali su javni poziv nezaposlenim osobama da se prijave za sudjelovanje u programima obuke kroz projekt Podrška mrežama socijalne sigurnosti i zapošljavanja (SSNESP).

Financijska sredstva za programe osiguravaju se putem Federalnog ministarstva rada i socijalne politike i Federalnog zavoda za zapošljavanje, a broj korisnika programa i financijska sredstva ograničena su po županijama Federacije BiH.

Stručno osposobljavanje i usavršavanje nezaposlenih osoba kroz obuku za računovodstvo o trošku Zavoda može se obaviti u Agenciji za edukaciju i usluge Agedus d.o.o. Široki Brijeg  , jedinoj agenciji koja pruža tu vrstu edukacije u Županiji Zapadnohercegovačkoj, i to za sve nezaposlene osobe za koje zavod procjeni opravdanost sudjelovanja u projektu.

Obrasci za apliciranje za Program i sve detaljnije informacije dostupni su u nadležnom općinskom uredu za zapošljavanje ili na web stranici Zavoda www.fzzz.ba .

Pozivaju se sve nezaposlene osobe zainteresirane za ovaj tip obuke da se što prije prijave za isti, jer je poziv za program obuke otvoren do utroška planiranih sredstava.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.