Prilika za nezaposlene!!!

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike i Federalni zavod za zapošljavanje raspisali su javni poziv nezaposlenim osobama da se prijave za sudjelovanje u programima obuke kroz projekt Podrška mrežama socijalne sigurnosti i zapošljavanja (SSNESP).

Financijska sredstva za programe osiguravaju se putem Federalnog ministarstva rada i socijalne politike i Federalnog zavoda za zapošljavanje, a broj korisnika programa i financijska sredstva ograničena su po županijama Federacije BiH.

Stručno osposobljavanje i usavršavanje nezaposlenih osoba kroz obuku za računovodstvo o trošku Zavoda može se obaviti u Agenciji za edukaciju i usluge Agedus d.o.o. Široki Brijeg  , jedinoj agenciji koja pruža tu vrstu edukacije u Županiji Zapadnohercegovačkoj, i to za sve nezaposlene osobe za koje zavod procjeni opravdanost sudjelovanja u projektu.

Obrasci za apliciranje za Program i sve detaljnije informacije dostupni su u nadležnom općinskom uredu za zapošljavanje ili na web stranici Zavoda www.fzzz.ba .

Pozivaju se sve nezaposlene osobe zainteresirane za ovaj tip obuke da se što prije prijave za isti, jer je poziv za program obuke otvoren do utroška planiranih sredstava.

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.