Prijave za Jaeger Music Night 2012 do 5. svibnja

SARAJEVO, 27. /TRAVANJ 2012: Natječaj za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju Programa Jaeger Music Night 2012 trajat će do subote, 5. svibnja 2012. godine. I u četvrtom izdanju Programa Jaeger Music Night bh. bendovi će dobiti priliku za afirmaciju na glazbenoj sceni. Stoga se pozivaju svi bh. demo bendovi koji sviraju neki od žanrova rock’n’rolla da se prijave za sudjelovanje u Jaeger Music Nightu 2012.

Prvi pobjednici Programa Jaeger Music Night iz 2009. godine, grupa Berette iz Širokog Brijega, snimila je svoj prvi album nakon pobjede, kao i bend Siledžije iz Ljubuškog, koji je pobijedio 2010. godine u drugom izdanju Programa Jaeger Music Night. Pobjednici trećeg Programa Jaeger Music Night 2011, grupa Polaroid Trip iz Sarajeva, priprema svoj prvi nosač zvuka u studiju Skirlibaba pod etiketom izdavačke kuće Ekipa, što dokazuje uspjeh programa Jaeger Music Night u zalaganju za podršku mladim bh. demo bendovima.

Bend koji pobijedi u ovogodišnjem izdanju Jaeger Music Nighta bit će nagrađen mogućnošću da snimi i objavi svoj prvi album, a vrijedne nagrade predviđene su i za drugoplasirani bend, kao i za bend koji pokaže najviše truda i zalaganja tijekom trajanja programa.

Kao i u prošlim izdanjima Programa Jaeger Music Night, natjecatelji će se publici predstaviti na plaćenim nastupima koji će u sklopu Programa Jaeger Music Night biti održani širom BiH i na kojima će se, u svojevrsnim glazbenim dvobojima, natjecati s drugim izabranim bendovima. Bit će održana tri kruga natjecanja, a u svakom će biti eliminirani bendovi koji osvoje manje glasova.

Za svoje favorite glasat će publika, i to na tri načina: na licu mjesta tijekom svirki, putem web stranice www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina. Pobjeda u jednom obliku glasovanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se natjecati u programu Jaeger Music Night 2012.

U Programu Jaeger Music Night 2012 mogu sudjelovati bendovi čiji su članovi punoljetni državljani Bosne i Hercegovine i koji do prijave na natječaj nisu objavili album. Pristigle prijave ocijenit će žiri sastavljen od predstavnika bh. glazbene industrije i zastupnika Jaegermeistera za BiH.

Prijave, koje trebaju sadržavati info o bendu, kopije osobnih dokumenata svih članova, te CD ili neki drugi medij sa najmanje jednom, do dana prijave neobjavljenom autorskom pjesmom, u audio ili mp3 formatu, treba poslati najkasnije do 5. svibnja tekuće godine.

Prijave treba poslati na adresu: G3 Studio d.o.o., Trnska cesta 9, 88220 Široki Brijeg, BiH ili emailom na [email protected].

Sve dodatne informacije možete pronaći na www.jaegermusicnight.ba i na Facebook stranici Jägermeister Bosna i Hercegovina.

Drink responsibly!

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.