Pridružite se akciji Caritasa FSR-a Široki Brijeg

FSR (Franjevački svjetovni red) Širokog Brijega je prošle godine osnovao karitativnu sekciju. Koristi prostorije u starom dijelu franjevačkog samostana gdje je izložena prikupljena odjeća, obuća, posteljina i hrana. Prostorije su otvorene utorkom i subotom od 09 do 15 sati kada dežuraju članovi FSR-a ili studentske FRAME.

Cilj ovoga Karitasa je prikupljanje životnih potrepština, posebno hrane, tijekom čitave godine i osnivanje neke vrste socijalne samoposluge, s tim da bismo napravili spiskove socijalno najugroženijih na području Općine Široki Brijeg kojima bismo povremeno pomagali onim što im je najnužnije.

Svi koji imaju nešto za darovati – odjeću, trajne životne namirnice, lijekove, higijenske potrepštine, kućanske aparate, pokućstvo- mogu nam se javiti, a s druge strane isto tako oni koji trebaju nešto, a mi ćemo nastojati pomoći.

U zahvalu svima koji su do sada pomagali i sa željom da se svi koji mogu uključe u našu akciju, upućen je poziv svima da svojim prilogom pokažu suosjećajnost s osobama u teškoj socijalnoj situaciji.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.