Prezentacija agencije US JIM za studente Sveučilišta u Mostaru

Nakon brojnih prezentacija, diljem Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Studentskim zborom, agencija „US JIM“ će predstaviti program „Work & Travel“ i na Sveučilištu u Mostaru.

Agencija „US JIM“ je osnovana s ciljem pružanja mogućnosti putovanja i stjecanja neprocjenjivog životnog iskustva, mladim osobama.
U suradnji s „Intraxom“, partnerom iz Amerike,studentima se nudi prilika da svoje ljeto provedu u SAD-u, radeći sezonske poslove.

Prilikom boravka, mogu usavršiti engleski jezik, steći radno iskustvo, zaraditi novac, upoznati novu kulturu i ostale mlade ljude, iz cijeloga svijeta. Programi koji su na ponudi, odobreni su bilateralnim partnerskim sporazumima.

Cilj ovakvih programa je oslobađanje od predrasuda koje su prepreka razvoju, a upravo stjecanje znanje i iskustva je i najbolji put do tog cilja.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 9. prosinca 2013. godine, na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (učionica broj 28), s početkom u 14 sati.

Ovim putem, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže, dodatno se informiraju o uvjetima i načinu apliciranja te poslušaju iskustva prijašnjih studenata, koji su već svoja ljeta proveli u organizaciji agencije.

Više informacija možete dobiti i na službenoj stranici projekta US-JIM.com 

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.