Premijera spota klape Hrvoje za pjesmu ”Sto godina skupa”

Klapa „Hrvoje“ danas premijerno prikazuje svoj spot za pjesmu „Sto godina skupa“, kojom je ove godine pobijedila na festivalu „Melodije Mostara“. Spot je sniman na dvjema lokacijama u Mostaru. Veći dio spota sniman je na vrelu rijeke Radobolje, koje je po mnogo čemu zanimljivo, a i nepoznato.

Rijeka Radobolja, puno lijepih kadrova bogate flore samo su dio onoga što je prikazano u spotu. Druga lokacija na kojoj se sniman spot bila je Brkanovo brdo iznad Mostara s kojeg „puca“ panoramski pogled na cijelu mostarsku kotlinu, Neretvu… Na istoj lokaciji snimano je nekoliko odličnih kadrova hercegovačkog pejzaža, krša i drače.

„Presretni smo što je došao i ovaj trenutak da svim ljubiteljima klapske i mediteranske pjesme možemo predstaviti naš prvi spot. Spot je lijep u svojoj jednostavnosti, baš kao i što je ljepota same pjesme u jednostavnoj i ‘pitkoj’ melodiji i snažnim riječima. U spotu glavnu ulogu igra bračni par koji ove godine slavi svoj Zlatni pir i baš smo zbog toga odlučili da budu dio našeg spota. 50 godina braka je sinonim zajedništva i ljubavi, a baš o tome i pjeva naša pjesma“, ističu članovi klape.

Spot u HD rezoluciji snimio je i montirao Studio „Rezo“ iz Mostara. Već ovih dana spot će biti emitiran na mnogim televizijskim kućama u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Podsjetimo, tekst za ovu pjesmu napisao je Željko Kozina. Ranko Boban je autor glazbe, a aranžman su načinili Mahir Sarihodižić i Vitomir Dugandžić.

„Hercegovački Intrade“ kako mnogi nazivaju klapu „Hrvoje“ priprema niz novih nastupa, a već sada je navaljena turneja u rujnu u Austriji, a razgovara se i o turneji u Americi i Kanadi iduće godine. Isto tako uskoro se mogu očekivati i nove autorske pjesme ove mostarske klape koja je već odavno postala prepoznatljiv brend ne samo Mostara već i cijele Hercegovine.

Spot je dostupan na You Tubeu:

[youtube id=”w-EtPZA6BuY” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.