Prelijepa gesta u Ljubuškom: Dječak pokriva bebu Isusa kako mu ne bi bilo hladno

Jedan maleni dječak napravio je preslatku gestu na “Adventu u Ljubuškom” kada je odlučio pokriti malenog Isusa kako mu ne bi bilo hladno.

Čitateljica portala Radio Ljubuški svrnula je pozornost na ovaj slučaj, a kako se navodi u poruci koju su dobili na Facebooku, mališan je, vidjevši bebu Isusa u jaslicama rekao:

Mama, ponijet ćemo deku da pokrijemo bebu Isusa. Hladno mu je.

Trenutak kada dječak pokriva malenog Isusa dekicom je snimljen i mobitelom, a video je objavljen na društvenoj mreži Youtube s kratkim i jasnim opisom: “Malo, čisto srce!”

(www.jabuka.tv)

 

5 komentara

  • Svi komentiraju o drugom stvarima po 70komentara medu kojima ima dosta bezsmisleni.Ovo ditesce je zasluzilo da se o njemu puno vise komentira.Vidi se da je mali osjecajan tako bi pomoga da se covik nade u bilo kakvoj neugodnoj situaciji.Dragi sine ostali takav kao ste jesi jer si pravi.Asada tebi i tvojoj obitelji SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC 👍

  • Jer uglavnom komentiraju birtijasi, to je tako kad seljacina sazna za internet. Naravno da nece komentirat ovakve stvari, mozda se i sprdaju s ovim jer na ovu temu ne mogu lajat o svemu i svacemu. Al hvala Bogu da ponekad ima i ovakvih vijesti, nazalost sve manje

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.