Prekid ovog para iznenadio je cijeli svijet, a on je sada prvi put progovorio o njemu: Bio sam grozan – Jabuka.tv

Prekid ovog para iznenadio je cijeli svijet, a on je sada prvi put progovorio o njemu: Bio sam grozan

Poznati kanadski pjevač Justin Bieber za kojim su ludile djevojke diljem svijeta, prije nekoliko mjeseci sve je iznenadio odlukom kako se povlači iz glazbe jer boluje od opasne bolesti o kojoj je najavio govoriti u svojem dokumentarcu koji će premijerno biti prikazan na YouTubeu.

Pop pjevač tada je otkrio kako boluje od lajmske bolesti koja se prenosi ugrizom inficiranog krpelja, a na YouTubeu je već izašlo nekoliko epizoda u kojima je progovorio o svojoj borbi s bolešću.

I dok popularni pjevač ipak nije odustao od glazbe budući da je prije nekoliko dana izbacio i svoj novi studijski album “Changes”, za kojeg je rekao da ga je cijelog posvetio supruzi Hailey Baldwin, u najnovijem intervjuu progovorio je i o svojim bivšim ljubavima, a ponajprije bivšoj djevojci Seleni Gomez.

Prekid dua Bieber-Gomez šokirao je svijet, a Bieber je sada priznao kako se prema bivšoj djevojci nije dobro ponašao.

Prije turneje rekao sam Hailey iskreno: “Slušaj, još uvijek sam jako povrijeđen i još uvijek pokušavam otkriti svoj put, a nisam se spreman vezati na tebe na način da … Ne želim nešto reći i učiniti suprotno, rekao je u vrijeme kada su današnji supružnici tek počeli izlaziti.

Bio sam u poziciji u kojoj sam to već napravio prije. I jednostavno nisam bio iskren s njom. Rekao sam joj: “Nisam u mogućnosti biti vjeran, i sve ostale stvari koje sam htio biti, ali još nisam mogao doći do toga, nastavio je svoju priču.

Dodao je da smatra kako je samo bio povrijeđen iz svoje prethodne veze.

Mislim da se i dalje borim s oproštenjem i takvim stvarima. Da budem iskren, mislim da tada nisam ni znao s čime se stvarno borim. Mislim da nisam znao da imam posla s oproštenjem, rekao je Bieber.

Ispričao je kako nije htio reći i obećati Hailey jednu stvar pa da ga ona poslije uhvati kako radi drugu stvar. No, povrijedio je on nju i povrijedila je ona njega i prije turneje jednostavno su prestali razgovarati, što je njega dodatno uzrujalo.

U svojoj prošloj vezi, izlazio sam i bio sam totalno lud, totalno sam bio neoprezan, bio sam grozan, ali ovaj put sam zbilja uzeo vrijeme kako bi rastao kao čovjek i fokusirao se na to. To vrijeme mi je bilo zbilja loše, nisam bio siguran hoću li uopće preživjeti. Zbilja je bilo loše, priznao je pjevač, prenosi Večernji.hr.

Zaključio je priznanjem kako je u svojoj sadašnjoj supruzi vidio nešto zbilja posebno i kada bi gledao način na koji ona gleda djecu, poželio je da na isti način gleda i njihovu.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.