Predstavom ”Škrtac” počinju Dani studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru

Dramska sekcija Filozofskog fakulteta najavljuje premijeru komedije „Škrtac“. Studenti će izvesti predstavu u četvrtak 18. travnja 2013. u 20.00 sati u HNK Mostar Mala Scena.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, dramska sekcija Filozofskog fakulteta nastavlja s radom te će nakon mjeseci priprema nova predstava napokon ugledati svjetlo dana.

„Naporno smo radili na ovoj predstavi tako da se nadam da će se publici svidjeti.“, rekao je Marko Matić, student Psihologije, koji tumači Eukliona, škrtca. ,“Pozivam sve da dođu u četvrtak u Malu scenu.“

U predstavi sudjeluju i glumci s drugih fakulteta, u ulozi Megadora, bogataša koji planira oženiti Euklionovu kćerku dolazi Mario Češkić, a njegovu sestru Eunomiju tumači Ivana Mostarac. Među ostalim ulogama su i Mirana Rogić, Emilija Pavičević i Teo Grančić, Krešimir Dedić, Goran Knezović  i mostarski stand up komičar Goran Popović.

Smiješne zaplete i peripetije rimske komedije moći ćete pogledati u četvrtak 18. travnja.

Ulaz na predstavu je besplatan, a važno ja napomenuti da će „Škrtac“ otvoriti ovogodišnje Dane Studenskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.