Psihomodo Pop održali vrhunski nastup pred više od 3000 ljudi

Pod nama se sinoć (četvrtak) tresao krov garaže Tuškanac jer su na Gričevanju nastupili veliki i jedinstveni Psihomodo Pop. Otvorena Tuborg kupola s izvrsnim rasvjetljenjem Gobac, Tigran, Šparka, Brada i Kuzma na pozornici.. u publici 3000 ljudi.. večer za pamćenje! 

Nakon 30 godina karijere potvrdili su da su i dalje bend na vrhu cijele punk rock scene u Hrvata, a raznolika publika pokazala je da se glas o Psihomodu prenosi, te će se i dalje prenositi s generacije na generaciju. O velikom interesu govori i činjenica da su organizatori čak morali zatvoriti ulaz jer je na krovu garaže nastala velika gužva, te su neki posjetitelji gledali koncert iza ograde. Upozoravamo posjetitelje da na vrijeme dođu na koncerte kako bi izbjegli istu  situaciju.

„Draga nacijoo..“ odjekivalo je Gričevanjem. Ogromna publika na sav glas pjevala je njihove najveće hitove kao što su Sexy magazin, Frida, Ramona, Volim crtane filmove, a apsolutni delirij nastao je kada je počeo jedan od njihov najvećih hitova, legendarna Ja volim samo sebe. Dečki su također premijerno izveli novi singl „Zločest ko pas“ koji je najava za novi album. „Ovo je prava pjesma u pravom trenutku u pravoj državi“ objasnio je Gobac.

Fotogaleriju donosi vam Jabuka.tv:

psihomodo_pop_1

psihomodo_pop_2

psihomodo_pop_3

psihomodo_pop_4

psihomodo_pop_5

psihomodo_pop_6

psihomodo_pop_7

psihomodo_pop_8

psihomodo_pop_9

psihomodo_pop_10

psihomodo_pop_11

psihomodo_pop_12

psihomodo_pop_13

psihomodo_pop_14

psihomodo_pop_15

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Pred više od 3000 ljudi, j*bem ti svi pa ured su psihomodo pop ali zar je vijest da su svirali pred 3000 ljudi…šteta Juge, bar su imali gdje svirati…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.