Predstava „Ako sam žena nisam konj“ skoro rasprodala mostarsku Kosaču

U prodaji je posljednji kontingent ulaznica za urnebesnu komediju „Ako sam žena nisam konj“ koja će u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača biti odigrana u četvrtak, 7. ožujka od 20 sati.

Komad je zapravo monodrama koja na komičan način prikazuje sazrijevanje jedne žene, od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od njenih najvažnijih borbi – borbu da prihvati samu sebe.

Priča o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci, suštinski je priča svake žene koja nastoji da pronađe “onog pravog”. Na tom putu pametna žena inače radi glupe stvari -zbog ljubavi i biološkog sata. Monodrama govori i o babi koja tu djevojku tjera da se uda te o muškarcima koji ne bi da se ožene. Predstava se bavi i pitanjem – postoje li sretni krajevi u ljubavi ili nas je zeznuo Hollywood, kazala je glumica Ana Poznanović.

Organizatori obećavaju da će predstava publiku nasmijati do suza, te da će gledatelji zamisliti nad vječitim pitanjem svake žene “jesam li ja normalna”?!

Komedija za jake žene i hrabre muškarce trenutno se nalazi na bh. i hrvatskoj turneji i s novim izvedbama ponovno puni dvorane do posljednjeg mjesta.

Dostupno je još malo ulaznica po cijenama 15 KM i 20 VIP, a u prodaji su na info pultu Mepas Mall-a i sustavu kupikartu.ba.

(www,jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.