Predivni kadrovi iz zraka otkrivaju zašto je Ramsko jezero naljepše u Europi

Bjelina snijega koja je prekrila svaki centimetar oko jezera daje posebnu zimsku notu ramskom krajobrazu.

Svu tu bjelinu tamno plavim konturama dopunjava samo Ramsko jezero, koje je, kao Bogom dan poklon, pravi ukras Rame, ali i cijele Bosne i Hercegovine.

I ne samo u zimu, nego cijele godine, s obzirom na kolorit boja koji daje u proljeće, ljeto, jesen i zimu, piše rama-prozor.info.

A let iznad Ramskog jezera u ovoj zimskoj idili dokazao nam je kako nam čak i ovo godišnje doba, koje prati hladnoća i tama, donosi nešto lijepo, nešto drugačije, i nešto od čega zastaje dah.

Uživajte u kadrovima koji se ne viđaju svaki dan.

(www.jabuka.tv | Foto: rama-prozor-info)

7 komentara

  • Nekada davno ovo je bio lijep kraj, nazalost unistena je rijeka Rama a i snjom citavo ramsko polje, pitajte starije ljude koji tamo zivi i pamte kako je nekad izgledalo.

  • Razmsko jezero, Buško jezero između Livna i Tg, Blidinsko jezero, Vodopad Kravice, Izvor rijeke Lištice, Hutovo blato Čapljina, Bunski kanali Mostar, Špilja Vjetrenica Ravno, Neum izlaz Hercegovine na Jadransko more, Heć milin Grude, Mekropola Stećaka Stolac, Jezero Tribistvovo Posušje, sve to treba vidjet jer je tu, čisti biseri prirode. A Ramsko jezero je posebno…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.