Pozvat ću Papu da posjeti BiH

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović u narednih 15 dana, odnosno u prvoj polovici prosinca, službeno će posjetiti Vatikan. To će biti prva Čovićeva posjeta inozemstvu nakon što je na općim izborima 12. listopada po drugi put izabran u Predsjedništvo BiH.

Tom prilikom Čović će se susresti s Papom.

– Papu Franju, u dogovoru s ostalim kolegama, Bakirom Izetbegovićem i Mladenom Ivanićem, vjerojatno ću pozvati u službenu posjetu iduće godine – kazao je Čović za Avaz.

Podsjetimo, Papa je još nedavno iskazao želju da iduće godine posjeti BiH. To je potvrdio predsjedavajući Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda koji je u listopadu prisustvovao beatifikaciji pape Pavla VI.

Inače, Papa je u govoru pred Europskim parlamentom u utorak poručio da EU treba prigrliti zapadni Balkan te da to može biti odgovor na želju ovdašnjih naroda za uspostavljanjem mira.

(www.avaz.ba)

6 komentara

  • Koga ćeš ti pozvat đubre jedno jugonostalgičarsko. Ne papi zarađuješpolitičke bodove. Stidi se i ti i svi oni koji u tebi nešto vide. Kako vam nije žao ovog jadnog naroda.

  • Grijesi ne daju mira.Moj Dragane jadnice udbaski..peres prlčjavu savjest pozivom pape.Ne zaboravi ovaj papa nije dio svijeta kom ti pripadas ovaj je covjek koji ima susojecanje a ti toga nikada nisi imao niti ces imati.Ti si jedan bahati kriminalac koji si svoj vlastiti narod izdao i opljackao i veliku vecinu doveo do prosjačkog štapa

    • Nemoj se ti sekirat za dragana. Njega ne peče savjest jer on nema savjest. Meni je žao ovih jadnika i spodoba što u njemu vide izbavitelja. Žao mi je onih koji su položili svoj život da bi nas danas banditi poput njega pelješili …

  • jutros u pola sedam misu slavio fra Dane ,pa to je bila milina ,mislim da smo svi prisutni oduševljeni ,on je tu misu slavio dušom ,srcem, ma orilo se na uranku od molitve i pjesme ,samo da nam Bog da više ovakvi fratara,a ovi neki kad slave misu kao da su na izdržavanju kazne ,te oće te neće ,HVALA FRA DANI BOG GA BLAGOSOVIJO

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.