Poznato kada Novalić odlazi u zatvor

Bivši premijer Federacije BiH Fadil Novalić (SDA) preuzeo je u srijedu uputni akt Suda BiH u kojem mu je određen termin početka služenja četverogodišnje zatvorske kazne.

Kako prenosi Klix.ba, Novalić je dobio poziv da se odazove na izdržavanje zatvorske kazne u zatvor u Vojkovićima 6. ožujka.

Na posljednjoj sjednici Središnjeg izbornog povjerenstva Novalić je ostao i bez mandata u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH.

Presudom Suda BiH u aferi “Respiratori”, Fadil Novalić je osuđen na četiri godine zatvora, Fahrudin Solak na šest godina i direktor “Srebrne maline” Fikret Hodžić na pet godina.

Fadil Novalić ostao bez mandata u Parlamentu FBiH

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Bolje je radio od Niksica. Krao sebi i davao umirovljenicima. Ovi kradu samo sebi , dizu place, djele regrese, pomoci a penzionerima 26 km. A sebi po 500-1000 km digli place. Smradovi jedni…

  • Da nije nabavio respiratore mislim da bi ga narod objesio- Da nisu nabavili cjepivo objesili bi ga iz farmaceutske mafije ili glupi narod što vjeruje strancima koji pričaju o korupciji a sami su korumpirani, pogledajte bogatstvo tih stranaca Zato bježite iz politike jer na Balkanu uvijek nekoga objese. “Ja sam tvoja straši sekretarica. Upri jedan ili dva, sigurna sam da ćeš pogriješiti, hahahaha” crtani film. Ako itko nije pokvaren onda to nije ovaj Novalić, moje skromno mišljenje. Zato bježite neka vlada Šmit i šmitići, Bajden i bajdenići, Makaron i špagetići.

  • Zar neće i Jelka Miličević sa njim,kada sve zbrojiš,on i nije bio toliko loš,pokazao je najveću empatiju za umirovljenike.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.