Poznati potencijalni protivnici BiH u baražu

Utakmica Ukrajine i Italije izravno je odlučila o plasmanu na Europsko prvenstvo, ali i o putniku u dodatne kvalifikacije.

Azzuri su uz dosta sreće uspjeli izvući pozitivan rezultat i remijem izboriti izravan put na Euro zajedno s Engleskom, dok će Ukrajina priliku tražiti kroz baraž.

Ono što je zanimljivo jeste da su Ukrajinci potencijalni protivnici Bosni i Hercegovini u baražu koji je na rasporedu u ožujku sljedeće godine. Zmajevi će biti domaćin u polufinalu baraža, a ždrijeb će jednu od reprezentacija (Ukrajina, Finska, Island) prebaciti u baraž A lige dok će ostale dvije biti protivnici Izraelu i BiH u polufinalu baraža B lige, piše N1 televizija.

Do sada poznato 20 sudionika Europskog prvenstva

Ako Island završi u baražu A lige, Zmajeve očekuju susreti protiv Finske, a u finalu s boljim iz susreta Izraela i Ukrajine.

Ako kuglice pošalju Finsku u baraž A lige, BiH će u polufinalu igrati protiv Ukrajine dok će drugi polufinalni par činiti Izrael i Island što je za BiH najteži mogući put do Europskog prvenstva.

U trećem scenariju, ukoliko Ukrajina završi u baražu lige A Zmajevi će igrati protiv Finske dok će se u drugom polufinalu sastati Izrael i Island, javlja n1.

Izvlačenje za baraž je na rasporedu u četvrtak, 23. studenoga, u 12:00 sati.

Do sada poznato 20 sudionika Europskog prvenstva

(www.jabuka.tv | Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.