Poznati gamer je zbog ovog videa izgubio kanal s milijunima pratitelja – Jabuka.tv

Poznati gamer je zbog ovog videa izgubio kanal s milijunima pratitelja

Kontroverzni streamer na Twitch.tv platformi Guy “Dr DisRespect” Beahm suspendiran je s E3 konferencije koja je jučer otvorena za javnost u Los Angeles Convention Centeru nakon što su on i kamerman uživo prenosili iz javnog toaleta.

Organizatori su mu uzeli propusnicu, a nedugo zatim i njegov kanal s milijunima pratitelja nestao je s Twitcha.

Dr DisRespect jedna je od najpopularnijih gaming ličnosti na svijetu. Njegov kanal na Twitchu je privukao gotovo tri i pol milijuna pratitelja te je u trenutku pisanja članka imao oko 25 tisuća pretplatnika.

To znači da samo od njih minimalno zaradi više od 60 tisuća dolara mjesečno. Na YouTubeu je također premašio milijun pretplatnika, kao i na Twitteru. Već prvog dana otvaranja E3 konferencije za javnost Dr DisRespect je napravio glupost.

Organizatori su mu uzeli propusnicu, a nedugo zatim i njegov kanal s milijunima pratitelja nestao je s Twitcha

Planirao je prenositi uživo na Twitchu svoje dojmove s konferencije te komentirati pred kamermanom koji ga je pratio. Ideja da se ušeću u javni toalet i bez pristanka svih prisutnih prenose što se u njemu događa, obila mu se o glavu. Iskoristio je i on priliku te ga je kamerman snimao dok urinira u pisoar, pored ostalih posjetitelja, a moguće i maloljetnika jer na konferenciju mogu ući i 17-godišnjaci. Organizatori su mu uskratili propusnicu za događaj, a njegov kanal na Twitchu je nedostupan.

Prekršio je uvjete korištenja Twitch.tv platforme, a vjerojatno i kalifornijski zakon zadiranja u privatnost. Od trenutka incidenta nije se oglasio u javnosti ni na svojim kanalima. Twitch je posljednjih godina postrožio pravila za streamere, pogotovo golotinju i prijenose ilegalnih radnji, ali s obzirom na to da se radi o jednom od najpopularnijih streamera, ostaje vidjeti kakav će biti konačan ishod.

U prosincu 2017. Dr DisRespect je u suzama na streamu priznao da je varao svoju suprugu koju naziva Mrs. Assassin. Uzeo je nekoliko mjeseci pauze od streamanja, a njegov povratnički stream ostat će upamćen kao jedan od najvećih događaja u povijesti Twitcha, piše Index.hr.

Bez obzira na sve, radi se o vrlo sposobnom poslovnom čovjeku s bogatim iskustvom u gaming industriji. Dr DisRespect brend stvorio je planski i podigao produkcijske standarde na Twitchu, a sponzoriraju ga i brojni renomirani brendovi. Ako se netko može oporaviti od ovakvog fijaska, to je sigurno The Two Time Champion Dr DisRespect.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.