Poznate manekenke na pisti Fashion Arene

Pistom Fashion Arene, novog modnog događaja u BIH, koji se održava ovaj vikend u kongresnoj dvorani u zgradi Vlade FBIH u Mostaru, prošetat će neke od najljepših djevojaka BIH I Hrvatske- Tina Katanić, Vedrana Lindarić, Aleksandra Grdić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Danijela Mijatović, Petra Dukić i brojne druge manekenke i manekeni.

Interes za sudjelovanje su pokazali i stilisti, modni blogeri i manekeni iz Italije, te SAD-a, otkud dolazi Asia Odum, manekenka koja je sudjelovala na revijama na New York Fashion Week-u i Miami Swin Week-u.

Ljubiteljima mode u prvoj večeri-večeri modnih brendova, svoje nove kolekcije predstavljaju Angel’s Fashion, LULU multibrand store, United Colors Of Benetton, Lady Fashion, Jeordie’s, Marella I P..S..Fashion.

Linea exclusive otvara drugu večer, koja je rezervirana za modne dizajnere. Nakon Lineine revije, publika će uživati i u novim kolekcijama Krie designa, Arilea, Vesne Gabriše, Ljiljane Majkić i Milana Senića.

Pokrovitelj večeri dizajnera je Croatia osiguranje.

Na Fashion Areni predstavlja se i Keune Haircosmetics, koji je okupio tim najboljih stilista, tehničara i edukatora kako bi svakom klijentu priuštio potpun doživljaj ljepote. Keune Akademija godišnje održi preko 250 stručnih seminara: workshopova i look & learn seminara, pod vodstvom domaćih i stranih edukatora

Njihova globalna kreativna direktorica Ilham Mestour, dio je međunarodnog frizerskog tima koji kreira frizure na modnim tjednima za poznate brandove Gucci, Prada, Max Mara, Givenchy, Dior, V & R, Valentino i Louis Vuitton.
Za frizure na Fashion Areni bit će zaduženi internacionalni Keune edukatori iz Hrvatske- Tanja Kuštrović I Marija Gelenčir, internacionalni Keune edukatori iz BIH- Mirza Agović i Mario Gurabić I poznati mostarski frizer Miroslav Marijanović sa timom iz frizerskog salona Red carpet.

Artdeco je službena šminka ovog modnog događaja na kojemu će sudjelovati make up vizažisti: Marijana Bošnjak, Marija Ivanković, Kristina Čulina, Marija Kozina i Antonija Bogut.

Neven Ciganović je stilist ovog modnog događaja, službeni modni fotograf Mate Zemljić, Emerik Gudelj art director, a organizatori -agencija PRimera.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.