Poznanici se opraštaju od mladića iz BiH kojeg je pred očima njegove cure ubio grom – Jabuka.tv

Poznanici se opraštaju od mladića iz BiH kojeg je pred očima njegove cure ubio grom

Uslijed grmljavinskog nevremena koje je pogodilo područje Podstrane iza 18 sati, život je izgubio mlađi muškarac koji se u vrijeme nevere kupao u moru. Tragedija se dogodila na plaži u Mutograsu, piše Dalmacija Danas.

Kako se doznaje od svjedoka događaja, radi se o 25-godišnjem Iremu Karišiku iz Sarajeva koji je bio na ljetovanju u Dalmaciji i koji se za vrijeme nevremena kupao u moru.

Munja je udarila u moru, čula sam krik i tada sam shvatila da se dogodila tragedija. Iako je cura bila do njega, ona nije stradala, i počela ga je izvlačiti iz mora. Spašavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nažalost, nesretnom mladiću nije bilo spasa, kazala je mještanka Mutograsa. U Mutogras je ubrzo stigao tim Hitne medicinske pomoći.

Tragedija na plaži kod Splita: Grom udario mladića iz BiH i ubio ga

Od lokalnog stanovništva se doznaje da oni ne pamte ovakvu tragediju na njihovom području. Tragičan slučaj može biti opomena svima da se za vrijeme nevremena sklone na sigurno i nikako nevrijeme ne čekaju u moru.

Kako piše fokus.ba, mladić je završio Farmaceutski fakultet, bio je magistar farmacije i radio za tvrtku Johnson & Johnson. Prema riječima njegovih prijetleja, bio je talentirani mladić i dobar prijatelj.

Od Irema Karišika, koji je bio navijač Željezničara, na Facebook stranici “Manijaci 1987” oprostili su se i njegovi prijatelji s tribine.

– Ja sam ovo vidio s broda, vraćali smo se jer je bilo nevrijeme. Ugledao sam udar groma blizu dvoje ljudi, nisam mogao ni slutiti da je momak poginuo, naveo je jedan korisnik u komentarima.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.