Pozivamo vas na HERCEGOVAČKU NOĆ u Zagrebu (12.10.)

Zavičajni klub hercegovačkih studenata (ZKHS) poziva vas na prvu ovosezonsku HERCEGOVAČKU NOĆ! U petak, 12. listopada u novouređeni Club Roko (Jarunska 5) na ~ BRUCOŠIJADU HERCEGOVAČKIH STUDENATA ~ dolazi kralj zabave ★★★ ZLATKO PEJAKOVIĆ ★★★

Kažu da se po jutru dan poznaje, stoga smo vam za prvu feštu ove akademske godine – brucošijadu hercegovačkih studenata – pripremili velikog zabavljača i čovjeka čije su pjesme neizostavan dio brojnih rođendana, svadbi i slavlja bilo koje prigode!

U petak, 12. listopada 2012. u novouređenom Club&Lounge Roko pripremamo live koncert izvođača hitova “Nećemo noćas doma”, “Čerge”, “Ako odem, prijatelji”, “Misli svatko da je meni lako”, “Samo jednu želju imam”, “Zelene oči” i još mnogih drugih – Zlatka Pejakovića!

Čovjek koji je u nevjerojatnih 45 godina glazbene karijere izdao čak 28 albuma na Splitskom glazbenom festivalu dobio je četiri priznanja, a pamti i nastup na Euroviziji 1974. u sastavu Korni-grupe, gdje je s pjesmom “Moja generacija” osvojio 12. mjesto.

Dođite na najbolju feštu u gradu uz veliki JACK DANIELS PARTY na najboljem mjestu na provod u Zagrebu – novouređeni Club Roko – gdje će Hercegovci još jednom pružiti nezaboravnu noć za sve posjetitelje željne dobre pjesme i još bolje zabave! 🙂

Ulaznice u pretprodaji iznose 30 kuna, a mogu se kupiti u Clubu Roko (Jarunska 5), STA Zagreb (Krvavi most 3) te prostorijama kluba (Jarunska 2, SD “Stjepan Radić”).

Program počinje u 22 sata. Očekujemo vas u velikom broju!

vaš ZKHS
facebook.com/zkhs.hr

(www.jabuka.tv)3 komentara

 • Još jedna prigoda za poticanje stereotipa o Hercegovcima.

  Seljaci, prošetajte malo Zagrebom, postoje i drugi klubovi osim Roka i Sokola!

  • Pretpostavljam da si student, koji ne studira u Zgarebu, i da si ti taj koji je čuo samo za Roko i Sokol. Naime, već godinama Hercegovačka večer se održava u Roku, blizina studentskoga doma, tu se u većini okupljaju studenti koji ne žive u Zagrebu. Isto kao što po Zagrebu postoje klubovi gdje se okupljaju samo SLavonci, pa negdje samo Imoćani, negdje Šibenčani, tako potoji klub gdje se okupljaju i Hercegovci, i šta tu ima loše?

   • Nije važno gdje studiram, važno je da sam jednom ušao u Roko i više nikada.
    Mjesto za okupljanje seljadije, nešto kao kod nas Mexx, a u ZG BBS, H20 i sl.
    Pepermint, Aquarius, Sax, Purgeraj…su dosta fina mjesta za izlazak.
    Ne shvaćam ljude koji odu van svog grada i druže se isključivo s ljudima koji su iz tog grada ili okolice i izlaze na mjesta na koja izlaze samo isti ti ljudi.
    Čemu smisao studiranja vani ako nećeš upoznati nove ljude?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.