Povoljne ulaznice za Joksimovićev koncert i na otvorenju Daleke obale

Još jedna prilika za povoljnije cijene ulaznica moguća je večeras na otvaranju noćnoga kluba Daleka obala.

U suradnji s noćnim klubom Daleka obala u Mostaru, koji večeras otvara svoju novu sezonu, svim fanovima Željka Joksimovića nudimo još jednu priliku za kupovinu ulaznica po povoljnijim cijenama. U ponudi će biti ograničen broj ulaznica za donju tribinu po cijeni 20 KM, koje će biti moguće kupiti isključivo od 22 do 2 sata na info pultu Daleke obale, pojasnili su organizatori iz agencije PRimera.

Željko Joksimović će svoj veliki koncert održati u subotu, 9. lipnja 2018. na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

O velikom zanimanju za ovaj koncert govori i činjenica da je već rasprodana gornja tribina. Zahvaljujući sponzorima koncerta, organizatori su omogućili niz pogodnosti za kupovinu povoljnijih ulaznica, osobito za studente i fanove iz drugih gradova.

U ovlaštenim prodajnim mjestima u prodaji su i ulaznice FAN PIT – 30 KM; VIP BACKSTAGE – 35 KM i vrlo mali broj VIP GOLD ulaznica po cijeni 50 KM (uključeno piće dobrodošlice i finger food).

Ulaznice su dostupne na info pultu Mepas Mall-a, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te online preko kupikartu.ba.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl s repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.

Sve novosti o koncertu možete pratiti na Facebook stranici organizatora.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.