Povećane stipendije livanjskim studentima

U vijećnici Gradske uprave Livna potpisani su ugovori za dodjelu stipendija studentima za akademsku 2023./24. godinu.

Ugovore je sa studentima odabranim putem javnog natječaja potpisao gradonačelnik Livna Darko Čondrić. Grad je dodijelio ukupno šezdeset osam stipendija i to u kategorijama uspješni i daroviti, studenti iz obitelji slabijeg imovnog stanja i studenti djece branitelja.

Od ove akademske godine Grad je povećao iznos stipendija studentima na stotinu pedeset maraka mjesečno te će svakom studentu biti isplaćeno tisuću i pol konvertibilnih maraka.

Gradonačelnik Čondrić je prilikom potpisivanja ugovora čestitao svim studentima te izrazio zadovoljstvo zbog mogućnosti povećanja mjesečnog iznosa stipendije s obzirom na ukupne životne troškove.

Prigodom potpisivanja ugovora rečeno je da studenti koji su u međuvremenu ostvarili pravo na studentsku stipendiju od strane nekog drugog tijela, ustanove ili slično, ne mogu ostvariti pravo na stipendiju Grada Livna, a sve u skladu s Pravilnikom o načinu i uvjetima stipendiranja.

Sveučilište u Mostaru bilježi rast prijava

(www.jabuka.tv | Foto: Grad Livno)

1 komentar

  • Svaka vam cast,to u Sirokom..nikad nece biti,Brko Janjojed prijatelju ,najbogatijem coviku u Ljutom.docu daje pare za poticaj za Farmu svinja koje nikad nije ni imao.to je slika Sirokog kojeg matuzalem vodi dva desetljeca.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.