Mostarcima poručeno da racionalno koriste vodu

Iz JP Vodovod Mostar građanima je poslan apel na racionalno korištenje vode.

Naime, uslijed povećanja potrošnje posljedično može doći do preopterećenja sustava vodoopskrbe i nužnih redukcija. U prethodnom razdoblju zabilježeno je enormno povećanje potrošnje vode.

Kako navode, najveća potrošnja bilježi se u dijelovima grada gdje se voda za piće koristi za zalijevanje vanjskih površina.

Molimo vas da odgovorno kontrolirate potrošnju vode i savjesno postupate kako bi u ovom vrućem razdoblju svima bile omogućene dovoljne količine vode za piće i osnovne potrebe, stoji u obavijesti „Vodovoda“ Mostar.

(www.jabuka.tv | Foto: Freepik/Ilustracija)

7 komentara

  • Žao cigančadi kupit klimu i plaćat struju, nije da su nešto poznati po kupanju i higijeni. Prskaju oko kuće, u stančićima se namaču, većinom su u Mepasu. Kafa i bokal vode, do akšama. U ćindiju izlaze safatat vazduha, zraće se i vazduše, kako ko. Joj jada care majke ti.

  • Jao sparežine, maaaajke mi ovo nije normalno. Đaba novac u ventilator uložili. Fi 46. Đaba. Škutori nam iskljuće i one nakve velike ventelatore na Veleži, akaste. Upali njiha đed mraz kad naleti, pa nas bura nosa. Niđe veze. Joj sto opet ne zarati, da se opet u Markaskoj izbjeglićki napatimo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.