Posušje spremno za Dan branitelja: Zbog mimohoda posebna regulacija prometa

U tijeku su završni radovi na uljepšavanju posuških ulica pred mimohod koji se održava u srijedu povodom Dana branitelja Općine Posušje.

Podsjetimo, program će započeti u 16.00 sati svetom misom u župnoj crkvi u Posušju, za sve poginule, nestale, umrle i žive branitelje, uz izravan prijenos na Radio Posušju.

Potom će uslijediti i svečani mimohod gradskim ulicama do Trga hrvatskih branitelja, gdje će biti nastavljen službeni dio programa uz polaganje vijenca i paljenje svijeća pred braniteljskim spomen obilježjem, molitvu, obraćanja i nastupe klape Grga, te muške i ženske klape Zvizdan. Po završetku službenoga dijela predviđeno je neformalno druženje branitelja, gostiju i žitelja Posušja.

Ovim putem pozivamo sve žitelje da u što većem broju, zajedništvu i dostojanstvu obilježe Dan branitelja Općine Posušje, navode iz općinskih vlasti.

Posebna regulacija prometa

S obzirom na svečani mimohod povodom Dana branitelja koji će se odvijati ulicama kralja Tomislava i fra Grge Martića, mole se vozači da izbjegavaju parkiranje na navedenim lokacijama u vremenu od 15.00 do 18.00 sati.

Također na prostoru platoa, odnosno Trga hrvatskih branitelja, istoga dana neće biti moguće parkirati vozila.

Molimo stavnovništvo za razumijevanje, zaključeno je u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.