Posušje: Prijavite se za poljoprivredne poticaje

Općinska služba za gospodarstvo obavještava sve poljoprivredne proizvođače koji su upisani u RPG i RK, a zainteresirani su za novčane potpore u poljoprivredi, da su dužni prijaviti plan proizvodnje za 2017. godinu ukoliko planiraju u toj godini podnositi zahtjeve za isplatu novčanih potpora.

Sukladno čl. 13 stavak 1. Zakona o novčanim potporama u poljoprivredi i ruralnom razvoju ( „Službene novine F BiH“, broj: 42/10) i čl. 6. stavak 1. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarenja novčane potpore po modelu potpora proizvodnje („Službene novine F BiH“, broj:60/14), propisano je da klijent prijavljuje plan proizvodnje za narednu godinu resornom županijskom ministarstvu (Ministarstvu gospodarstva ŽZH) najkasnije do 15.11. tekuće godine.

Klijent koji ne izvrši prijavu planirane proizvodnje u propisanom roku neće moći ostvariti pravo na novčani poticaj u 2017.godini.

Obrazac Prijave plana proizvodnje (PPP) može se preuzeti u Ministarstvu gospodarstva ŽZH , općinskoj službi za gospodarstvo soba br. 109 ili na pultu za informacije u Općini Posušje, svakim radnim danom od 8.00 do 12.00 sati.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.