Posušje: Pjevači amateri u borbi za 500 i 1000 eura

Posuški kraj, u iščekivanju je festivala pjevača amatera Posušje 2016. pod nazivom ”Piva li se!!!” koji će, u maloj sportskoj dvorani, biti održan u petak, 29. srpnja, i subotu, 30. srpnja, s početkom u 21.00 sat.

Ivica Bago, pjevač i kantautor, poznatiji po nadimku ”As”, je organizator ove manifestacije koja se održava u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije ”Posuško lito” 2016.

”Oduševljen sam što sudjelujem u ovom projektu i nadam se velikom odazivu od strane publike, dobroj glazbi, zabavi i druženju. Željno vas iščekujemo ovog vikenda u Posušju. Budite nam dragi gosti i dođite podržati ove odlične pjevače amatere”, izjavio je Ivica Bago.

Pristigao je zavidan broj prijava te ne sumnjamo da će ovaj festival izazvati veliku pozornost kod publike kako u Posušju, tako i šire. Izvođači se dijele na dvije dobne skupine: od 5 do 15 te od 15 do 105 godina, navode organizatori.

Na festivalu će izvođači izvoditi po dvije pjesme, jednu bržu – drugu laganiju, a borit će se za vrijedne nagrade. Prva nagrada za prvu dobnu skupinu iznosi 500 eura, dok za drugu dobnu skupinu iznosi 1.000 eura.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: