POSUŠJE: Pijani mladići u parku razmontirali tobogan i odvezli ga autom

Noćas u 02:15 h PU Posušje zaprimila je prijavu da više mlađih osoba oštećuju tobogan koji se nalazi u gradskom parku u Posušju.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta gdje su, u Ulici fra Grge Martića, zatekli motorno vozilo marke Opel Vectra, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao P. G. (19) iz Posušja i u kome se kao suvozač nalazio stariji maloljetnik, sa šireg područja općine Posušje, dok se u prtljažniku vozila nalazio tobogan.

P. G. (19) i stariji maloljetnik lišeni su slobode, a slobode su lišeni i M. B. (20) i A. B. (20), oba iz Posušja, koji su zatečeni na Trgu hrvatskih branitelja, dio kojeg je i gradski park.

Sve navedene osobe privedene su u službene prostorije gdje su alkotestirani – kod P. G. (19) izmjereno je 1,83 ‰ alkohola u dahu, kod starijeg maloljetnika izmjereno je 1,39 ‰ alkohola u dahu, kod M. B. (20) izmjereno je 1,34 ‰ alkohola u dahu, a kod A. B. (20) izmjereno je 0,72 ‰ alkohola u dahu.

Punoljetnim osobama izrečena je mjera zadržavanja, a stariji maloljetnik pušten je na slobodu u nazočnosti roditelja, koji je prethodno pozvan u Policijsku postaju.

Istražitelji PU Posušje danas će izvršiti kriminalističku obradu nad P. G. (19), M. B. (20), A. B. (20), te nad starijim maloljetnikom u nazočnosti njegovog roditelja, a po završetku obrade PU Posušje protiv istih će Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu, zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. st. 1. KZ-a FBiH.

MUP ŽZH

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Ma bravo momci svaka vam čast nek ste uništili sotonski tobogan na kojem su se igrala djeca stvarno ste pravi primjer mladeg narastaja Hrvata u Hercegovini,dok su nam očevi radili ko konji u tim godinama i bjezali trbuhom za kruhom po svim mogućim destinacijama svijeta i sanjali Hrvatsku vi svoju ogorčenost ovom državom iskazujete krađom tobogana,svaka čast mladeži hercegovine..S vama možemo samo naprijed…

  • Bolan da im je 13 godina rekao bih ok ali njima 20godina i zanimljivo im lomiti tobogane pa nekse ubiju odmah,umjesto da nadu stogod cure i guze po parkovima oni se igraju toboganima

  • boze moj nema se smisla danasnja maldarija sve gora terba se tuziti uostalom nema se kome !!jer niko nis nepoduzima sve nema se rijeci

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.