Posušje: Nastavljeni radovi na postavljanju reflektora na Mokrom Docu

 

Nastavljeni su radovi na postavljanju reflektorske rasvjete na stadionu Mokri Dolac u Posušju.

U tijeku je kopanje rovova za elektroinstalacije, nakon čega će biti montirana trafostanica i postavljene elektroinstalalcije.

Riječ je o projektu vrijednom 212.000 KM, a Općina Posušje objavila je javni natječaj još u lipnju 2022. godine za prikupljanje ponuda za nabavku i postavljanje reflektorske rasvjete.

Izvođač radova još nije poznat jer je u tijeku postupak žalbe koji bi trebao biti okončan za 15 dana, rečeno je za portal Jabuka.tv iz HŠK Posušje.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Kanitese sijalica i reflektora kome će svitlit sve ode iz ove vukojebine samo općinske ulizice i uhljebi i teški penaši ostadoše kako vas nije sram i stid više boga i naroda svoga

  • Bravo Posusje.Ti seljacino zaostala ajd i ti ali takvim nebi dalo ni u Hrvatsku.Posusje zausluzuje stabilan nogometni klub i tako ce i biti.Svim silama savez zeli da vas izbaci iz lige jer njima je simpatija sloga i leotar.Tako ce biti dok je oni drvosjeca sa manjace predsjednik saveza

  • Divna atmosvera na stopljenom i vodenom docu.Kad nam dodju oni iz širokog moliti za bodove.Oni bi u Europu sa ekipom ništa boljom od leotara.Baš je humor bh liga.

    • Tema je posusje a ne Siroki. Siroki vec odavno ima rasvjetu a europu zasluzuje svojom igrom. BH liga je ogledalo zemlje bih i naroda koji u njoj zive.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.