Posušje na dva dana postalo središte za ljubitelja pasa

Međunarodna izložbu pasa svih rasa Memorijal Robert Oreč “Bobo” održana je u utorak, 29. i srijedu, 30. kolovoza na Ilijinom brdu.

Predstavljeno je 305 pasa u 100 različitih pasmina, a vlasnici iz čak 21 zemlje svijeta stigli su u Posušje kako bi pokazali svoje ljubimce.

Najljepšim psom, odnosno Supreme Best, proglašen je njemački oštrodlaki ptičar vlasnika Ivane Bulatović i Milorada Grujičića iz Crne Gore.

Mi smo jako zadovoljni i sretni. Svake godine ovdje dolazimo. Ovo je bila kruna našega napornog rada s obzirom da je ona ove godine postigla i na europskoj i na svjetskoj izložbi titule mlada europska prvakinja i mlada svjetska prvakinja. To je dupla titula i ne polazi to svakom za rukom, tako da smo jako sretni zbog toga, kazala je za Radio Posušje Ivana Bulatović, vlasnica najljepšeg psa na izložbi u Posušju.

Nagradu u kategoriji Supreme Baby osvojila je bijela pudla vlasnice Aleksandre Krstič iz Slovenije.

Nagradu u kategoriji Supreme Puppy osvojio je pomeranac vlasnice Mihaele Hadjinske. U kategoriji Supreme Junior nagradu je osvojio boston terijer vlasnika Saše Grujića iz Srbije. U kategoriji veterana najljepšim je proglašen kineski kukmasti vlasnika Maikela i Wendy Koot iz Nizozemske.

Organizatori su Kinološka udruga Posušje i Kinološki savez Herceg-Bosne, a događaj je to koji se održava u sklopu Posuškog lita.

Impresivno okupljanje: Raznolike pasmine na izložbi pasa u Posušju

 

(www.jabuka.tv | Foto: Radio Posušje)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.