Posušje: 55-godišnjak “pao” s 200 kg rezanoga duhana

Pripadnici Jedinice za podršku i kontrolu Terenskoga ureda Bosansko Grahovo GP BiH u nedjelju 7. siječnja 2018. na području Čitluka u Općini Posušje pregledom Audija bh. registracijskih oznaka kojim je upravljao V. G. otkrili su 200 kilograma rezanoga duhana bez potrebne dokumentacije.

Pripadnici Jedinice granične policije Gorica Tužiteljstvu BiH predat će izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je vozač, 55-godišnji državljanin BiH, počinio kazneno djelo “nezakonit promet trošarinskim robama“. Rezani duhan privremeno je oduzet.

Isti dan, pripadnici GPBiH na području Posušja oduzeli su manju količinu marihuane od dvaju državljana BiH, a službenici JGP Orašje manju količinu hašiša od državljanina BiH.

Dan ranije, službenici JGP Izačić od dvaju državljana BiH na području Bihaća oduzeli su pet ekstazi tableta.

Trojica 38-godišnjaka ne osjećaju se krivim za uzgoj marihuane u Širokom Brijegu

Pripadnici Granične policije BiH na području Bosanskoga Broda 5. siječnja 2018., pretresima vozila i poslovnoga objekta u vlasništvu državljana BiH (Ž. Đ. C. i J. Đ.), otkrili su 49 kilograma duhana i 710 kutija cigareta. Cigarete i duhan privremeno su oduzeti, priopćeno je iz Granične policije.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj: