Posušak osmislio igricu za Android i iOS

Zabavna igra Outverted zaintrigirala je mnoge, pogotovo nakon što ju je Apple za hrvatski App store izdvojio u kategoriji Nove igre, gdje se našla na 12. mjestu. Igru je osmislio Posušak Alen Vican, koji ju je postavio na App store prije dva tjedna, a već sada ima preko 1.000 preuzimanja.

”Publici se jako svidjela igrica, naišao sam samo na pozitivne komentare i lijepo je znati da se ipak uloženi trud isplatio te da je Outverted naišao na veliku zainteresiranost publike i naravno, čast je što se nalazi na 12. mjestu hrvatskog App storea”, rekao je Vican.

Igra je napravljena za zabavu, a ono što je cilj u Outvertedu je da lopticom ne dodirnete objekte suprotnih boja, dok sama loptica mijenja boju. Igra je, kažu, zarazna, ima preko 30 razina i nije jednostavno doći do kraja.

”Outverted igra je napravljena bez napisane ijedne linije koda, sve je rađeno u programu Buildbox koji ne zahtjeva znanje u programiranju kako bi se izradila igra. Moj cilj je, zapravo, osnovati tim s kojim ću nastaviti izrađivati igre za Android i iOS, a trenutno na svemu radim sam”, dodao je veliki ljubitelj zabavnih igara Alen Vican.

Igricu možete besplatno preuzeti za Android OVDJE, a za iOS OVDJE.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.