Postani dio obitelji: HŠK “Zrinjski” Mostar organizira “Open football day”

Vjeruješ u sebe i svoje nogometne vještine? Imaš talenta? Provjeri svoje nogometne vještine na manifestaciji „Open football day“ Škole nogometa HŠK „Zrinjski“ Mostar.

Škola nogometa HŠK „Zrinjski“ Mostar manifestaciju „Open football day“ organizira za dječake rođene (2004. i 2005. godište –KADETI-) i (2006. i 2007. godište –PIONIRI-).

Na manifestaciji „Open football day“ možete sudjelovati tako što ćete pristupiti jednom od treninga navedenih kategorija i pod vodstvom stručnih i školovanih trenera.

Ako želite provjeriti svoje nogometne vještine za kategoriju kadeta HŠK „Zrinjski“ Mostar to možete učiniti od ponedjeljka do petka u 19 sati kada je trening za kadete, a treninzi za kategoriju pionira su u ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak u 09 sati.

Kadeti i pioniri HŠK „Zrinjski“ Mostar natječu se u Premijer Ligi BiH i u Prvoj Ligi za kadete i pionire HNŽ, pod vodstvom trenera bivših nogometaša HŠK „Zrinjski“ Mostar Maria Ivankovića Make (KADETI) i Dubravka Orlovića (PIONIRI).

Rasporede treninga možete pogledati i na Facebook i Instagram stranici Škole nogometa HŠK „Zrinjski“ Mostar, a za dodatne informacije obratite nam se putem maila [email protected].

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Bola šta ste navalili na te turnire?Ko zna koliko je zaraženih,a narod se grli,bez maske.I onda kriv će bit Zrinjski.

    • Boga ti zbog cega ne bi objavili vijest? To Zrinjski nesto apstraktno, daleko od nas sta li, pa nikoga ne zanima? Krista ti kretena, zive 20 km jedni od drugih i ufurali se oboje da su netko i nesto, a ne jad i cemer od ove propale drzave.

  • A ja mislim daje bolje nego u Širokom
    Di gospodin G. dovodi sve iz Bosne a naša djeca nemogu igrat samo je bitno da naši plate članarinu a Bosanci sve besplatno

  • Cuj nasi ne igraju ? Pa tko su Kozul, Coric, Mrsa, Kvesic, Joja, Maric, Vukoja, …., ako itko ima domacih igraca onda je to Siroki.

  • rezimski.boije receno stranački klub zrinski.kolikosu proizveli nogometaša iz te skole nogometa.igraim u premijer ligi uvozni igraci.ta nogometna škola Zrinskog samoje na papiru.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.