Postani Addiko: Sigurna u kvalitetu svojih usluga, Addiko banka daje 50 (+20) KM

Addiko banka danas je pokrenula regionalnu kampanju za nove klijente, kojima u sklopu “Postani Addiko” koncepta poklanja 50 KM dobrodošlice.

Ova kampanja je svojevrsni nastavak klijento-centričnog pristupa prema kojem klijent zauzima središnje mjesto u poslovnoj strategiji i aktivnostima banke.

“Sigurni smo u kvalitet naše usluge i mogućnost adekvatnog odgovora na zahtjeve klijenata, te smo se odlučili pokrenuti kampanju “Postani Addiko” u okviru koje dajemo jedinstvenu ponudu, u kojoj svaki novi klijent odmah prilikom otvaranja računa dobiva 50 KM.

U slučaju da ne opravdamo to povjerenje, te da klijent ne bude zadovoljan uslugom i nakon godinu dana odluči zatvoriti račun, Addiko banka će mu pokloniti dodatnih 20 KM“, istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

“Naša računica kampanje ‘Postani Addiko’ je jednostavna, ali i vrlo hrabra. Zahvaljujući postignućima iz prošle godine, ali i svakodnevnoj komunikaciji koju imamo sa klijentima, uvjereni smo u kvalitet naše usluge. Sigurni smo da će klijenti, kada se iz prve ruke uvjere u našu predanost da im svakodnevno upravljanje finansijama učinimo jednostavnijim i kvalitetnijim,ostati naš dugoročni partner”, izjavila je Belma Sekavić – Bandić, članica Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Sve što novi klijenti trebaju napraviti kako bi na računu odmah u startu dobili 50 KM jeste otvoriti račun u Addiko banci na koji će tijekomnarednih 12 mjeseci primati mjesečna primanja, te odabrati jedan od paketa u ponudi – Zlatni, Srebrni ili Start – koji im nude razne pogodnosti poput: internet i mobilnog bankarstva, podizanja gotovine s bankomata svih banaka bez naknade, plaćanja chatomputem Vibera, putno zdravstveno osiguranje i niz drugih osiguranja, pomoć na cesti, charge kreditnih i revolving kartica, a usto ostvaruju i pravo na povoljnije uslove kreditiranja.

(www.jabuka.tv)