Poslušajte hrvatsku službenu navijačku himnu za Svjetsko prvenstvo

Navijačka udruga ‘Uvijek vjerni’ izabrala je službenu himnu za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. Izvode je Tomislav Bralić i klapa Intrade, a zove se ‘Hrvatska’.

Do početka nogometnog ludila u Brazilu ostalo je 37 dana. Svjetsko nogometno prvenstvo je pred vratima, a stigla nam je i službena himna navijačke skupine “Uvijek vjerni” koja je izabrala pjesmu “Hrvatska” u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade.

“Kažu da smo mali narod mi, a neki drugi da su veliki. Ma kad se voli mi smo velesila jer svud nas prati Velebita vila…”, riječi su pjesme za hrvatsku reprezentaciju koja će 12. lipnja biti u centru svijeta.

Hrvatska otvara Mundijal protiv Brazila u Sao Paulu. HNS je objavio kako se uspio izboriti da na toj utakmici naši igrači istrče u prepoznatljivim “kockicama”.

“Uvijek vjerni” sprema pravi spektakl tijekom održavanja SP-a u lipnju. Iz kluba navijača najavili su kako će na glavnom zagrebačkom trgu tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu organizirati navijačku zonu koja će biti najveća u ovom dijelu Europe.

(24sata.hr)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.