Porezna upala u prostorije nesuđenog prvaka Željezničara

FK Željezničar obavještava navijače, sponzore, prijatelje i članove Kluba da je u Klubu u tijeku PDV kontrola koja se provodi po nalogu Uprave za indirektno oporezivanje. Kontrolira se poslovanje Kluba, odnosno uplata indirektnih poreza za period od 2012. do 2017. godine, navodi se na službenoj stranici nesuđenog bh prvaka kojem su već prijašnjih sezona opraštani dugovi i njihova sreća u nesreći da se sve ovo događa u BiH, jer da su drugdje negdje toliko “zaglavili” davno bi bili, baš poput nekih drugih “giganata bh fudbala”, izbačeni u najniži rang natjecanja, odnosno Županijsku ligu Sarajevskog kantona!

Ovo je samo jedna u nizu kontrola koje su u posljednje dvije godine provedene u Željezničaru, a administracija FK Željezničar će, kako navode iz kluba, svakako kao i do sada biti na raspolaganju nadležnim organima (eto neko pomislio da su tolika sila da neće biti na raspolaganju!).

FK Željezničar se nada da će nadležni organi i institucije imati ravnopravan tretman prema svima, neovisno o području s kojeg dolaze, te da će prekontrolirati i poslovanje ostalih sportskih kolektiva i o tome informirati širu javnost, također se navodi na stranici Željezničara.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.