Popularni Alf vraća se na filmsko platno

Jedan od najpopularnijih TV izvanzemaljaca osamdesetih, koji je na domaćim i stranim TV kanalima doživio bezbroj repriznih prikazivanja, sada se vraća – u kina.

Sony Pictures je službeno najavio svoje planove o snimanju dugometražnog filma o izvanzemaljcu ALF-u. Produkcijsku dužnost obavljat će Jordan Kerner, koji je postigao uspjeh na box officeu sa dugometražnom verzijom Štrumpfova, prenosi Index.hr. Sony je za ovaj projekt angažirao i producenta serije, Toma Patchetta, kao i tvorca serije koji je ujedno zaslužan i za glas izvanzemaljca, Paula Fuscoa.

U seriji smo pratili avanture izvanzemaljca čiji se brod sruši u predgrađu Los Angelesa, gdje ga udomi obitelj Tanner, koji ga čitavo vrijeme skrivaju od vladinih agenata koji bi Alfa najradije odveli u kakav tajni laboratorij na testiranje. On je izbjeglica sa uništene planete Melmac, a pravo ime mu je Gordon Shumway (ALF je zapravo kratica za “Alien Life Form”, odnosno, “vanzemaljski oblik života”). Poznat je po tome da voli gledati televiziju, prekomjerno jesti, a mačke smatra najukusnijom hranom. Osim ovog povratka u osamdesete, Jordan Kerner također sprema nastavak Štrumpfova.

(www.jabuka.tv)

 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.