Popularna aplikacija kriva za pregrijavanje iPhone 15 serije?

Ovih dana ne možete pobjeći od priča i svjedočanstava o pregrijavanju novih telefona iPhone 15 serije. Svakakvih je teorija o uzrocima, a ova kaže da je za sve kriva jedna popularna aplikacija.

Poznati YouTuberi i oni koji to žele postati koriste situaciju izmust će milijune pregleda iz ove priče o pregrijavanju iPhone 15 serije. Praktički nema onog tko nema nešto reći na tu temu.

Sad se nekolicina bjelosvjetskih recenzenata složila oko toga da su slučajevi pregrijavanja telefona cijele iPhone 15 serije uvelike nasumični. Random. Bez opipljiva uzorka.

Nije da se može reći, iPhone 15 telefoni se pregrijavaju kad na njima igraš igrice. To bi imalo smisla, piše Smatrphone Hrvatska.

Ipak su uočene neke podudarnosti u pričama o tom suludom pregrijavanju. Ono sa sobom vuče i strašnu potrošnju baterije – čak 1% na jednu minutu korištenja. U svim se slučajevima spominje korištenje aplikacije Instagram.

Itekako je moguće da jedna aplikacija poput Instagrama ima takav učinak na uređaj. Neki čak tvrde da Meta, koja stoji iza Instagrama i Facebooka, to radi namjerno. Bivši zaposlenik Mete tvrdi da je to dio procesa kojeg zovu negativno testiranje, a služi tome da utvrde kako se njihova aplikacija ponaša.

Ako je doista sve do Instagrama, ovo je rješivo jednim ažuriranjem i Apple je na konju.

Je li na pomolu nova iPhone afera ili se radi tek o trendy priči, na koju ćemo zaboraviti zasad je teško reći. Zli jezici iPhone 15 nazivaju Appleovim Galaxyem Note 7, a oni koji svijet smartphonea prate neko dulje vrijeme, znaju što je taj telefon bio za Samsung, piše Smartphone Hrvatska.

Skloniji sam vjerovati da će se ovo vrlo brzo zaboraviti i da će se iPhone 15 serija prodavati jednako dobro pa i bolje od uobičajenog.

Apple doduše najprije mora isporukama uhvatiti korak s potražnjom jer trenutno je sve zapelo.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.