Ponovno se bira najpoželjniji Hercegovac neženja

Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara, drugu godinu za redom organizira manifestaciju “Biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju” Prijave za natjecanje u projektu pod nazivom “Biramo najpoželjnijeg neženju Hercegovca” su otvorene od 5. ožujka i trajat će 20. ožujka, nakon čega slijedi glasovanje.

Osnovni uvjet za natjecanje je da je prijavljeni kandidat Hercegovac bez obzira na mjesto stanovanja. Mogu se nominirati slobodni momci,rastavljeni i udovci.

Nominacije se zaprimaju isključivo putem E-mail adrese: [email protected]

Uz nominaciju je potrebno da posjedujete suglasnost osobe koju nominirate, njegovo ime i prezime, trenutačno mjesto boravka, zanimanje, te priložiti fotografiju i navesti u par riječi ili rečenica koje su to dobre osobine koje krase tog kandidata, prenosi Fena.

Također, potrebno je upisati njegov trenutačni status (momak, rastavljen, udovac) i E-mail adresu od kandidata. Maloljetni kandidati nemaju pravo sudjelovanja, priopćili su organizatori.

(www.jabuka.tv)

26 komentara

 • Naj ljepši je koji ima lovu,da je seljačina,sluša narodnjak,naravno dobar alat i bjela košulja je isto poželjna!!

 • Za moj ukus najpozeljniji je onaj koji je samostalan,radan,vrijedan,zreo, posten. Koji ne zivi s roditeljima i ono sto ima je sam zaradio,bez obzira koliko i sta ima. Da je dobra osoba, da nije lazov, prevarant. I na kraju krajeva ako bih vec bila s takve srece da me voli i postuje i naravno dobio bi natrag sve isto. Nazalost mogu samo mastati o ovakvom tipu..

  • Zasto je uvjet da ne zivi s roditeljima?! Kao da su roditelji neprijatelji…..da samo znate prave bake i djedovi za unuke zlato vrijede

   • 19:45,Zato što žene ne poštivaju i na svaki način pokušavaju poniziti i omalovažiti njegove roditelje, a time ponižavaju najviše sebe jer su ih majke tako odgojile. .

  • Radi ovoga te ne treba nikad nitko oženit. Prvo i prvo moji roditelji su moji roditelji, i ako su mater i ćaća mogli krvavo radit da bi ja dobio priliku da završim fakultet ili zanat ili sam sebi nešto ostvarim, (da bi mogao živit sam tj s jednom takvom) i pružili su mi sve što su mogli i kako su mogli ne znam. Aj ti školaj dicu s jednom plaćom iz konzuma i jednom penzijom. I sad kad su oboje u penziji i već nemoćni da ja ne mogu iscipat drva naložit vatru, platit račune nego da se moram mislit o tebi koja je natukla nekakvu dopisnu večernju ili privatni fakultet i učlanila se u stranku ili imaš dobrog tatu pa još čeka da je te netko oženi. Izgleda da mi muški možemo maštat o normalnoj ženi. Imaš primjera po gradu koliko oćeš.

   • Za 12:42
    Roditelji imaju dužnost da odgajaju i školuju djecu.Djeca kad odrastu imaju dužnost poštovati i pomagati stare roditelje.Ali to ne znači da ti stari roditelji imaju pravo da se miješaju u brak sina ili kćeri i da oni donose neke odluke.Takva miješanja često dovedu do raspada braka.Zato je najbolje da mladi ljudi žive sami,a oni koji nisu u stanju odvojiti se od roditelja-ne treba ni da se žene ili udaju.

    • 15:45,
     Ne raspada se brak zbog njegovih roditelja nego zbog tvoga neodgoja i nepoštivanja supruga i njegovih roditelja, braće i sestara a time same sebe.
     A zašto živiš sa njegovim roditeljima tako panetna i sutuirana?

  • Pametni, bili lijepi više ili manje, obrazovani ne bave se ovim glupostima.
   A di je ovom na slici glava ili pored pločica mu i ne treba.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.