​Plenković: Pomoći ćemo u rješavanju financijskih problema SKB Mostar

Hrvatski premijer Andrej Plenković posjetio je u srijedu Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar gdje je izjavio kako se nada da će Vlada Republike Hrvatske iznaći način kako da pomogne u rješavanju financijskih problema te zdravstvene ustanove.

– Vjerujem da ćemo u okviru naše šire suradnje i potpore naći načina da pomognemo rješavanju određenih financijskih pitanja – ustvrdio je Plenković.

Hrvatski premijer čestitao je domaćinima na uspješnom vođenju Medicinskog fakulteta, kao i na “kontinuiranom insistiranju na izvrsnosti, stručnosti i pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite u Mostaru”.

Ravnatelj SKB-a Mostar Ante Kvesić kazao je kako su premijera Hrvatske upoznali s problemima s kojima se suočavaju i koje sami ne mogu riješiti te dodao kako u tom smislu očekuju pomoć Vlade Republike Hrvatske.

– Vjerujem da je premijer dobro razumio naše probleme te da ćemo imati njegovu potporu i u narednom periodu – dodao je Kvesić.

Današnjim obilaskom SKB-a Mostar hrvatski premijer Andrej Plenković završio je dvodnevnu posjetu Bosni i Hercegovini.

(Fena)

12 komentara

 • Znam kako vode medicinski fakultet ,olovkom pisu prijemni ispit tako da dekan i njegovi pomocnici kojim se svidi i koje dao mito ispravljaju te radove dopunjavajuci tocne odgovore a brisuci gumicom netocne odgovore .Takav nije nijedan prijemni ispit korunpiran

 • Nemoze Hrvatska dati koliko mogu ovi ukrasti. Prijemni za ffakultet medecine upisuju djeca doktora znam ih jer su sa mnom isli u razred nisu znali ni citati a kamo li nesto drugo. Specijalizaciju dobiju njihova djeca na njihovim odjelima kci Kvesiceva kirurh djeciji kao i tatica. Ostojicev mali isto gdje i tatica i tako redom. O Kvesicevu auto parku netreba trositi rijeci jaci je od Njemmacke kancelarke Merkelice.

 • Plenkoviću možeš im pola Zagreba dati badava je.Neka ovi što se naslikavaju ovih dana vrate ono što je samo naše,a to je DOSTOJSNSTVO,a eto njima i novci i donacije.

 • Eto vam sve,samo vratite ono što je naše,a to je dostojanstvo.Sudent treba biti sretan dok mu roditelji crkaju od tereta koji im je nametnut nesposobnom vlašću,jer on će imat toplu sobu i hranu,a svoje drage roditelje može ugostiti u pučkoj kuhinji.Treba pomoć da roditelji rade,pa neće biti siromašnih studenata.

 • Treba novac dati tim siromašnim studentima ali i socijalnim slučajevima koji , bolesnicima,nezaposlenima, porodiljama , đacima za prevoz i kiflu , ljudima razvojačenim bez posla i mogućnosti da zarade mirovinu starim i nemoćnim koji imaju mirovininu 326 KM a radili 40 godina.

 • Treba novac dati tim siromašnim studentima ali i socijalnim slučajevima koji , bolesnicima,nezaposlenima, porodiljama , đacima za prevoz i kiflu , ljudima razvojačenim bez posla i mogućnosti da zarade mirovinu starim i nemoćnim koji imaju mirovininu 326 KM a radili 40
  godina.
  Pa onda za kulturne i druge institucije

 • Vatrogasci u Mostaru spasili kozu, upala u catrnju, a ova vlada nemore jednu bolnicu! Pa ako nisu sposobni, zasto ne dovedu jednog svicarca, koji ce im pokazati kako se vodi i stedi!

Komentiraj: