Policija upala u stan u Mostaru u kojemu se prodavala droga

U noči sa srijede na četvrtak oko 1 sat, patrola policije PS Mostar Centar je u Ulici A. Buća legitimirala osobu M.B. koji je tom prigodom dragovoljno predao prozirnu pvc vrećicu sa sadržajem suhe zeljaste tvari.

Daljnjim operativnim radom patrola policije je došla do saznanja da se u jednom stanu u Ulici BNR prodaje droga. Dolaskom na navedenu adresu u stanu su zatečeni korisnica stana A.M. (2002), M.P. (1998) i N.D. (2003).

Patrola policije je došla do saznanja da je A.M. prije dolaska patrole izašla kroz prozor stana, te odbacila drogu koju je patrola pronašla ispod posude za cvijeće na stolici u dvorištu. Radi se o plastičnoj kutiji s većom količinom prozirnih pvc vrećica za koje se sumnja da sadrže drogu.

O svemu su izvješteni dežurni tužitelj i kriminalistička policija, a mjesto je osigurano do vršenja očevida. Osobi M.B. je izdat prekršajni nalog, a ostale tri osobe su lišene slobode, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Za protekla 24 sata  iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirane su četiri prijave, na području Mostara dvije, na području Neuma jedna i na području Konjica jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj i to na području Konjica.

Zabilježeno je sedam prometnih nesreća, od čega na području Mostara šest i na području Konjica jedna. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, dvije osobe lakše tjelesne ozljede.

(www.jabuka.tv)