Policija u lovu na 3-godišnjeg bjegunca

Hrvatska policija traga za svjedocima i biciklistom koji je teško ozlijedio 77-ogodišnju staricu u Velikoj Gorici i pobjegao.

No, u središtu priče je biciklist bjegunac koji ima tri godine. Policija je u lovu na trogodišnje dijete koje je pobjeglo na biciklu, javlja RTL.

Odmetnik, koji je tek skinuo pomoćne kotače sa svog bicikla, bacio se u svoj prvi prekršaj ovdje u velikogoričkom parku doktora Franje Tuđmana. Žrtva je bila 77-godišnja starica, koja je sa slomljenom rukom završila u bolnici. Jučerašnja nesreća ondje je glavna tema.

“Jedno dijete se zaletilo u tu gospođu, ona je pala na ruku, počela je jako krvariti, imala je na majici krvi, došla je hitna i policija. Dijete je pobjeglo”, rekao nam je očevidac Jakov.

“Na mene je isto jedna curica naletjela. Pala sam i ključ iskrivila. Što dijete zna. Trebaš imat oči na glavi i, da oprostiš, na guzici”, kazala je posjetiteljica praka za Vijesti.hr.

Pročulo se ovdje da policija traži dijete koje je glavom bez obzira pobjeglo.

Policija moli očevice da se jave, da naprave očevid koji bi jednom i zauvijek završio triler iz parka Franje Tuđmana.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Baba se sigurno nije polomila zbog dječaka koji je projurio pored nje, već zbog starosti
    Bože, bože šta sve malo djete može,
    Baba ne dipri

  • Imaju babe oči na glavi i na guzici da vide ono što ih ne bi tribalo zanimat,a u prometu ko zombiji!Nije dite ništa krivo,samo ne znam di su roditelji bili.Pustit trogodišnjaka da juri na biciklu bez nadzora meni je neshvatljivo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.