Policija pronašla roditelje djevojčice ostavljene pred crkvom u Sesvetama

Pronađeni su roditelji i utvrđen je identitet ženske bebe koju je netko prije tjedan dana ostavio pred crkvom u Sesvetama. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad roditeljima.

Dijete je ostavljeno u kolicima, umotano u platneni prekrivač. Budući da policija nakon pronalaska danima nije mogla pronaći nikakav trag, obratila se jučer građanima i zatražila pomoć u prepoznavanju.

Nakon što su objavljene fotografije djevojčice, navodno su se ubrzo javili baka i djed i potvrdili da je to njihova unuka, pišu 24sata.hr.

Neslužbeno se doznaje i da je majka kontaktirala Centar za socijalnu skrb u Zagrebu koji je preuzeo brigu o djevojčici.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke utvrdili su identitet djevojčice pronađene 20. srpnja u Brestju, u Ulici Ciklama, kao i njenih roditelja nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje. Zagrebačka policija zahvaljuje medijima koji su objavom fotografija omogućili da informacija bude dostupna većem broju građana, a građanima zahvaljuje na svim korisnim informacijama koje su im dojavili”, izvijestili su iz MUP-a.

Podsjetimo, ispred crkve Župe Dobrog pastira u Sesvetama prije šest dana pronađena je ostavljena djevojčica u dobi između 5 i 7 mjeseci. Policija je u srijedu alarmirala javnost, i to vrlo uspješno. Primili su nekoliko desetaka poziva i mailova građana – svaka se informacija provjeravala.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.