Policija istražuje slučaj vršnjačkog nasilja u Jajcu

Policija istražuje slučaj vršnjačkog nasilja u Jajcu čija žrtva je, kako se vidi na snimci objavljenoj na društvenim mrežama, bila djevojčica osnovne škole u tom gradu, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Srednjobosanske županije (SBŽ) Hasan Hodžić.

Hodžić je kazao da je slučaj prijavljen policiji u Jajcu 7. svibnja nakon čega je počela istraga i obaviješteno Tužiteljstvo SBŽ-a.

Policija je odmah pristupila poduzimanju mjera i radnji s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti. Uzimat će se i izjave od svjedoka, a u razmatranje će se uzeti i snimak koji postoji. Postupa se po uputama i nadzorom Tužiteljstva i zavisi od tome šta će se na terenu pokazati, kazao je za Fenu Hodžić.

Videosnimka vršnjačkog nasilja objavljena je na društvenim mrežama, a potom i u brojnim bh. medijima.

Snimka prikazuje učenicu osnovne škole koju zlostavlja druga djevojčica uz odobravanje skupine djece koja su ovaj događaj snimala mobitelima.

U procesu rješavanja ovog slučaja, kako kažu u županijskom MUP-u, sudjeluju i škole u Jajcu te Centar za socijalni rad u tom gradu.

Nakon objave šokantnog videa: Pretučenoj djevojčici pozlilo, roditelji je odveli u Hitnu

Užas u Jajcu: Učenica tukla i ponižavala vršnjakinju dok su druga djeca snimala

(www.jabuka.tv)


11 komentara

 • Žalosno, da niko niko od dijece nije reagirao.. da niko nije imao trunke sažaljenja nad ovom djevojčicom., nego popirivanje vatre.. želim curici brz oporavak u svakom slučaju..

 • Sada će se službeno zaključiti da su nasilnik/ca iz problematične obitelji i da djeca nisu kriva a institucije su nemoćne. I tako do trenutka kada će neko dijete teško nastradati pa će njegov roditelj uzeti pravdu u svoje ruke i neće gledati ko su i od koga nasilnici.

 • Maloj treba noć u pritvoru. Onda zapis u dosje. Onda dalje u životu nek uči, nek se pati tražit posao, nek se kaje kad odraste, sve to dok je neki baja oženi pa šamara kao ona ovo dijete.

  • Takvi poput tebe i naprave ovakve monstume. Ovo nisu dica, nego monstrumi. I zbog svega ovog ce ova mala koja je zrtva, citav zivot imati manjak sdmopouzdanja i strahove i traume, zbog glupača kao što je ova koja sjedi na njoj.
   A to da su se uvik dica bila, nije istina, bili su se u primitivnim sredinama, uglavnom po siromasnim zapadnohercegovackim selima, a zatucani roditelji ih nisu niti pokusavali nauciti necemu boljem jer ni sami nisu znali za bolje. U ostalim sredinama mlatili su se samo klošari i jedan mali broj degenerika, koji su kasnije kroz zivot i pokazali da nisu normalni. Bila su to problematična djeca, uglavnom iz nesređenih i problematičnih obitelji.
   Tako da: govori u svoje ime, a nemoj generalizirati, jer nisu se svi bili i nisu svi raskalašeni i divlji, uvik se znalo ko je žito, a ko kukolj!

 • bosnjastvo izmisljeni pojam Benjamina Kalaja,dok neko izmislja -neko nije u stanju dostojno odrzati svoje povijesno i prirodno pravo,vrsnjacko nasilje :kakvi roditelji -takva djeca,koja istraga-vidi se iz prilozenoga ko koga mlati,a skupina potomaka “suvremenih”roditelja skandira umjesto da zaustavi zenskoga Ramba

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.