Policajci koji su uhitili Jona Jonesa: Bio je pijan i napušen, pored auta prazne čahure – Jabuka.tv

Policajci koji su uhitili Jona Jonesa: Bio je pijan i napušen, pored auta prazne čahure

Većinu borilačkog svijeta iznenadila je vijest da je UFC-ov prvak Jon Jones ponovno uhićen nakon što je nedavno zakleo da je sada “na bolje mjestu” i da su svi demoni s kojima se borio iza njega. Čini se da tome ipak nije tako.

U javnost su procurila dva policijska izvještaja o uhićenju Jona Jonesa, u kojem je detaljno opisano u kakvom su ga stanju policajci Jason Brown i Brian Johnson pronašli.

Čuo sam pucanj. Nedaleko od mjesta gdje sam bio spazio sam crni Jeep iza kojeg sam se parkirao. Rekao sam vozaču da spusti prozor prije nego sam mu prišao. Na straženjem sjedalu spazio sam bocu Recuerda (tequila) u kojoj je bilo još četvrtina. Riječ je o 40 postotnom alkoholu. Primijetio sam i zelenu supstancu na njegovoj košulji i hlačama, koja je sadržavala marihuanu. Pitao sam ga za pucanj, tvrdi da ga nije čuo. Pitao sam ga zašto je vani, odgovorio mi je da se želio provozati.

Nakon toga sam ga tražio da mi preda dokumente od automobila, a nakon pretraživanja pretinca rekao je da ih nema. Iz područja njegovog lica dolazio je snažan miris alkohola.

Rekao mi je da je vozio automobil i da je namjeravao odvesti se dalje u takvom stanju. Tijekom pretresa automobila ispod vozačevog sjedala smo pronašli pištolj, dok smo pored vozačevih vrata s vanjske strane pronašli prazne čahure, koje su odgovarale pištolju koji smo pronašli, stoji između ostalog u izvještaju policajca Browna, prenosi Gol.hr.

Gotovo identičnu stvar je opisao i njegov kolega Johnson:

Primijetio sam krvave i “staklene” oči (suzne), detaljno je opisao stanje u kojem su ga zatekli.

Uhićenje Jona Jonesa našlo se na meti sprdnje brojnih kolega boraca, koji su likovali nakon što je vjerojatno najveći talent u povijesti slobodne borbe ponovno posrnuo.

Podsjetimo, On je 2012. godine već bio uhićen zbog vožnje u pijanom stanju i uzrokovanju prometne nesreće s čijem je mjesta kasnije pobjegao. UFC mu je nakon toga oduzeo pojas prvaka, a čini se da bi tako moglo biti i ovog puta.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.