Polaže se cjevovod u tri ljubuška naselja

Služba za stambeno — komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da je za dan 17. siječnja 2022. godine (ponedjeljak) planiran nastavak izvodenja radova na polaganju glavnog transportnog cjevovoda za opskrbu pitkom vodom naselja Studenci, Ligat i Trseljevina.

Riječ je o dionici regionalne ceste R-423a neposredno od križanja s lokalnom cestom prema naselju Staje, naseljeno mjesto Hrašljani i dalje jugoistočno dionicom regionalne ceste do križanja sa regionalnom cestom R-423 u naselju Żabar, naseljeno mjesto Hardomilje.

Radit će se po fazama izvodenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i izvodenju radova polaganja cjevovoda dolaziti do izmjene reżima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu) u vremenskom razdoblju od 7 — 16h sati, u idućih 30 (trideset) radnih dana, uz produženje u slučaju nepredvidenih situacija.

Zona izvodenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provodenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu).

Shodno navedenom, tijekom pripreme i izvodenja predmetnih radova u navedenom vremenskom razdoblju, može doći do potpunog zatvaranja predmetne dionice regionalne ceste i preusmjeravanja prometnih tokova, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu) uz razumijevanje i strpljenje da u navedenom vremenskom razdoblju pokušavaju izbjegavati navedenu dionicu predmetne regionalne ceste koristeći alternatìvne cestovne pravce, priopćeno je iz Službe za stambeno — komunalne poslove Grada Ljubuškog.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.