Pokrenuta Facebook grupa za informiranje mladih s područja ŽZH

Udruga “Pravi put” iz Ledinca kod Gruda dobila je dozvolu od informativne web platforme Hocu.ba da kreira javnu grupu na Facebooku pod nazivom Hocu.ba – Grude te tako kao prva udruga u ŽZH dobila pravo da putem spomenute grupe daje mladima s područja ove županije sve potrebne informacije od volontiranja do razvijanja vještina.

Naime, Info platforma Hocu.ba je poseban servis za informiranje 500.000 mladih i onih koji rade s njima, kojima nudi više od 3.000 korisnih informacija godišnje s ciljem osnaživanja, motiviranja i aktiviranja mladih u bh. društvu.

Info platforma se sastoji od seta komunikacijskih alata – od modernog web portala www.hocu.ba, društvenih mreža, on line magazina za nastavnike, NVO-e i roditelje, video materijala pa do najava u elektronskim medijima, info radionica u školama, regionalnih prezentacija i dijaloga s ključnim akterima i promotivnog sudjelovanja na drugim događajima za mlade.

Platforma je nastavak desetogodišnje prakse informiranja mladih u BiH koju provodi OIA sa svojim Munja Inkubatorom. Podršku za pokretanje Info platforme dalo je Veleposlanstvo Švicarske u BiH uz pokroviteljstvo Ministarstva ljudskih prava i izbjeglica BiH i niza partnera.

”Udrugu “Pravi put” su prepoznali kao jednu od pozitivnih primjera rada, realizirani aktivnosti, načinu djelovanja, sve u korist Bbh. društva,” navodi predsjednica Udruge Žana Alpeza.

”Uključiti se možete sa svojim prijedlozima, podijelite svoje lokalne informacije, uključite i druge mlade proaktivne ljude, umrežavajte se, podijelite iskustvo, znanje, volontirajte, naučite kako do posla, razvijajte svoje vještine i iskoristite razne ponude, prilike i programe,” navode iz Udruge.

Za sve dodatne informacije javite se na mail: [email protected]

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.