Pohotni franjevac osuđen zbog seksa s maloljetnicama

Franjevac Ante Madunić (62), bivši prološki župnik, osuđen je u petak na godinu i četiri mjeseca zatvora odlukom splitskog Općinskog suda zbog spolnog odnosa s dvije maloljetnice. Iako je Madunić na početku istrage u ljeto 2011. godine priznao sucu krivnju i izrazio nadu u oprost od Boga, na startu suđenja došlo je do preokreta jer je bivši prološki župnik izjavio kako se ne osjeća krivim.

Franjevac je optužen da je od lipnja 2010. do svibnja 2011. godine na području Županije splitsko-dalmatinske dvjema 16-godišnjim maloljetnicama slao brojne SMS-ove u kojima im je predlagao seksualni odnos. Jednoj od njih je poslao i MMS seksualnog sadržaja. S obje malodobnice imao je seksualne odnose. One su imale u njega kao svog vjeroučitelja potpuno povjerenje. Jednoj od njih je davao i novac čineći je financijski ovisnom o njemu, prenosi rtl.hr.

Tereti ga se za kazneno djelo spolnog odnošaja zlouporabom položaja. Kazneni postupak je pokrenut nakon što ga je pravobraniteljici za djecu prijavio jedan od roditelja iz Prološca.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

    • Izvinjavam se, ali ja ne mogu da napišem sad i ovde neku od ideja, čuvam ih za sebe, kad ja budem predsednik.Danas je lako psoatti predsednik.Nije bitno ko si, bitno da se samo priča o tebi. Gomilu lopova metnuli na liste (pogrešne definitivno, trebalo je da se nađu na listama za zatvor) i narod ih izglasao.Tako da baš mi je žao . kad ja postanem predsednik videćeš o čemu ti pričam

  • E, sinoć sam bio na slavi gde je razgovor o pitolici činio samo trećinu „menija”, neverovatno, zar ne? A da je predsednik aktivan, jeste teritorijalni integritet, suverenitet i dignitet. Pa šta ćemo kad ga imamo!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.