Navijači Željezničara demolirali Ultras pub u Mostaru

Oko 11 sati u Mostaru su se dogodili navijački neredi. Kako Bljesak.info saznaje na mjestu događaja veća skupina navijača Željezničara došla je do ‘Ultras puba’ na križanju ulica kraljice Katarine, Franjevačke i fra Didaka Buntića (kod Prve osnovne škole), te se sukobila sa nekolicinom osoba koje su se nalazile unutar ugostiteljskog objekta.

U potpunosti je demoliran ugostiteljski objekt, te su oštećena četiri automobila. Prema kazivanjima glasnogovornika Uprave policije MUP-a HNŽ Srećka Bošnjaka za Bljesak.info još uvijek nema informacija o ozlijeđenim i eventualno privedenim osobama jer je istraga u tijeku.

Na mjestu događaja u kratkom razdoblju okupila se i veća skupina navijača Zrinjskog, te su upućene i policijske patrole. Nakon napravljene materijalne štete skupina navijača Željezničara, prema riječima očevidaca bilo ih je između 50 i 100, udaljila se u smjeru Franjevačke crkve i Bulevara.

“Trenutno radimo na lociranju navijača, nakon čega će se poduzeti mjere na prepoznavanju i obradi počinitelja” rečeno je iz PU Mostar.

(Bljesak.info)10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.