Pogledajte vježbu kineskih vojnika koja ledi krv u žilama

Kineski mediji nedavno su objavili video vrlo stresne vojne vježbe u kojem 40 tona teško oklopno vozilo vozi preko vojnika koji leže na tlu i čije gusjenice prolaze opasno blizu glava tih vojnika.

Video je objavio Global Times, pozivajući se na kinesku državnu televiziju CCTV kao izvor. Video je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Poanta vojne vježbe prikazane u tom videu jest stjecanje povjerenja kineskih vojnika u kolege vozače oklopnih vozila tako što u tom smislu doslovce stavljaju živote na liniju, prenosi Zimo.

Na početku videa kineski časnik pita vojnike imaju li povjerenja u vojnika pored sebe, a oni mu jednoglasno odgovaraju da imaju. Nakon toga jedan od vojnika penje se u oklopno vozilo, dok preostali zauzimaju položaj na tlu čekajući da ih njihov kolega prijeđe s oklopnim vozilom.

Jedan od kineskih vojnika u kasnijoj je izjavi rekao da je bio doista nervozan, dok je drugi vojnik vježbu opisao kao test vozačevih sposobnosti i karaktera, kao i priliku za podizanje povjerenja i samopouzdanja među vojnicima.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Na kraju ce vladati žuta rasa, tako piše u prorocanstvima. Dok truli zapad stvara od svojih potomaka mimoze, gejeve, torbice u ruci, jos malo i suknjice. Jadni naši potomci sta ih ceka. Jeste li citali knjigu americku”zaustavite kinu ko boga vas molim”. Ne samo da se spremaju za rat bo kakve vrste nego se razvijaju z svakom pogledu. Ni

    • tko nam je kriv, das mu 1 ne valjas, reknes s oltara nesto ne valjas, mater zaruzi dite ne valja, stvaramo samo debile i mladez koja do podne spava i tornja po vazdan, pa neka onda jaci ostanu, sta ce svijetu gliste..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.