Pogledajte top deset Mostarki na Instagramu

Donosimo vam top 10 Instagram profila ugodnih oku iz Mostara koji će vas natjerati da ih pratite uz dana u dan, a možda se odlučite i na neku od kombinacija koje oblače, destinacija koje posjećuju, inspiriraju vas za današnji make up ili pak natjeraju u teretanu.

Ovo su Mostarke koje ”haraju” društvenom mrežom Instagram koja trenutno broji nešto više od 500 milijuna korisnika.
Svoje pratitelje među njima našle su i lijepe Mostarke gdje jednu od njih prati čak više od 100.000 ljudi, što znači skoro jedan Mostar prema zadnjem popisu stanovništva.

1. Mia Kozo 107.000 pratitelja

2. Dona Lugonja 41.200 pratitelja

S u m m e r v i b e s… 🐚🌊☀🌺🍉🍍🍦🍸

Objavu dijeli donna.lugonja (@donna.bombonna)

3. Ana Bavrka 29.000 pratitelja

4. Manuela Ljubičić 28.400 pratitelja

🍑🙄💪 #fitness #fitgirls #motivation

Objavu dijeli Manuela Ljubičić (@maanuelaaaa)

5. Ines Jarak 25.400 pratitelja

6. Kristina Bašić 19.700 pratitelja

7. Ana Raguž 15.500 pratitelja

8. Sunčica Šanjević 13.600 pratitelja

9. Asja Zukanović 13.300 pratitelja

Confidence level : KANYE WEST• #streetwear #ootd #fashiondiaries

Objavu dijeli Asja Zukanovic ⚓ (@anastasia7asja)

10. Amina Kajtaz 7.900 pratitelja

Photos by @kristinahercegphoto #swimming#fashion#pool#beautiful#mostar#hercegovina🐳🐳🐳🐳🐳

Objavu dijeli Amina Kajtaz (@aminakajtaz11)

(Bljesak.info)


19 komentara

  • duge noge ,kratka suknja, još kraća pamet ….eto ti recepta za siguran uspjeh….doduše ova zadnja anina kajtez je nešto izvanserijsko ipak se mora priznat…ima ama baš sve što treba jednoj mladoj ljepotici…moj glas za nju i to ne jednom nego deset puta…lol.

    • Moze koga one odaberu.Kod njih ne moze proc skrtac jer one ne nose pare.Ko je star moze ga srce strefit kad vidi racun s planine.

  • Teska su ovo vremena za roditelje ženske djece. Ovo je strašno, skinila se raširila noge i ponosna sto je gleda toliko naroda. Ko uopce zeli za majku svoje djece ovakve spodobe. Za po….t razumijem, al život provesti… Pa djete ce ti moć vidjeti te slike, pa gleda te ćaća, budući svekar. Sramota… Sve se izopacilo

  • Samo naprijed curke…ovi sto vam se rugaju su tehnicari…uzivajte u zivotu i mladost jedna je.More je puno riba upecat cete koju …sta ces od tehnicara.

  • Tužno je kako funkcioniraju drustvene veze i kako su glupi i naivni ljudi poput ovih 10 cura ako ih se tako moze nazvat. Na svakoj drustvenoj mrezi stavljaju se samo odabrane slike kako bi pokazali sebe u boljem svijetlu a u biti sto posto ovih 10 nije zadovoljno sobom niti ima drustveni zivot jer je svaka od sebe napravila komad za jednu vecer u muskim ocima i ozenit ce je kreten koji ne ponese kondom ili naivcina s dubokim dzepom. Ipak ima i dalje normalnih cura samo treba otvorit bolje oci jer ove sa svojim dekolteom i guzicama znaju zamaglit dok se ne pusti voda iz vodokotlica sto za ovih 10 nije nikakav kompliment jer se takve stvari inace obavljaju na glumice iz 18+ filmova.

  • Stid me i gledati ovakvu razgolićenost i poze neprimjerene od naših cura.
    Čime se diče? Kako ono kažu čega se pametan stidi budala se ponosi.

  • Aaaa ona pod br. 9 prominila ime u anastasija, jer njeno joj nevalja! Mnogi misle mi zavidni! Cemu? Ko to nije lip dok je mlad??? Samo one?? Zum lachem !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.